Tässä resepti, mikä perustuu pikemminkin koristeluun näin tulevan juhlahumun kunniaksi.
Näyttävän lopputuloksen saamiseksi, hyödynnä koristelussa puutarhasi ja luonnon antimia! Tässä reseptissä pohjalla Quinoa creamy jalapeno maustettu snacks, sekä Hummusta. Tässä punajuurihummusta ja pinaatti/korianteri hummusta. Hummuksen kaveriksi lisäät vain koristeet oman taiteellisen näkemyksesi mukaan. Valmista puolituntia ennen tarjoilua ja mikäli teet hummuksen itse, anna sen ”paksuuntua” jääkaapissa yön yli.
Koristeluun:
– Ananastomaatteja
– Sireeninkukkia (syötäviä)
– Orvokinkukkia (syötäviä)
– Pikkutomaatteja
– Luomusitruunan ohueksi raastettua kuorta
– Kurkkua
– Ketunleipää
Täältä Hummus-reseptiin!
Vinkki:
– Punajuurihummukseen lisäät vain 100g esimerkiksi luomu-etikkapunajuuria
Kokeile myös Pinaatti-minttu-fetahummus. Lisää perinteisen hummus-reseptin lisäksi nämä raaka-aineet:
-
200 g öljysäilöttyä fetajuustoa (öljyineen)
-
0,75 dl pinjansiemeniä
-
80 g tuoretta baby pinaattia
-
1 purkki tuoretta minttua
-
suolaa
-
mustapippuria myllystä
-
Pinnalle: oliiviöljyä, hieman tuoreita mintunlehtiä, pinjansiemeniä