Skip to main content

KATTILAKYPSENNETTY PIENISSÄ ERISSÄ
SUOMALAISESSA RYPSIÖLJYSSÄ

Tutustu tuotteisiin

Elämänpituinen oppi ja kokemus joka pussissa

Perheyhtiömme isännän, Börje Norrgårdin todellinen bravuuri jo vuosikymmenten ajan on herkullisten perunatuotteiden ennakkoluuloton kehittäminen. Koko mukulan hyödyntäminen on aina ollut hänen mottonsa – jo kauan ennen kuin termi kiertotalous keksittiin.

Nyt teemme paluun juurillemme. Norrgård’s Artisan Gourmet -perunalastujen valmistuksessa hyödynnämme Börjen syvintä osaamista. Tämän Gourmet-tason, intensiivisen makuelämyksen salaisuus on perinteinen kattilakypsennys ja käsin tekemisen taito. Pestyt perunat viipaloidaan ja paistetaan kuorineen hellävaraisesti pienissä erissä, suomalaisessa rypsiöljyssä ilman esikypsennystä. Jättämällä kuoret ja tärkkelys perunaan, sen oma luontainen, ainutlaatuinen maku säilyy ja sipseistä tulee vastustamattoman rapeita. Lopuksi kullankeltaiset, rehdisti perunan makuiset lastut höystetään tarkoin harkituilla mausteilla.

Käytämme Premium perunalastujen valmistukseen aina mahdollisuuksien mukaan lähialueella, Lapväärtinjoen rantojen hedelmällisessä maaperässä kasvaneita tasakokoisia perunoita.