Skip to main content

Päivän proteiiniannos herkutellen:

Dippaa korkeaproteiinisia Hummus- snackeja itse tehdyn Hummus-dipin kanssa!

Kulholliseen dippiä tarvitset vain:

 

• Yhden sitruunan mehut
• ~150-200g tahinia
• ~0,6 L Kikherneitä
• Kaksi valkosipulinkynttä
• Hieman ~ kaksi teelusikallista suolaa

 

VALMISTUS:

 

Sekoita aineet keskenään sauva- tai tehosekoittimella

 

 

 

TARJOILUEHDOTUS:

 

Aseteltuasi Hummuksen syvään kippoon, tee keskelle pieni kuoppa ja täytä se oliiviöljyllä. Säästä muutama kokonainen kikherne koristeluun.

 

 

 

Lisäksi:

 

käytä koristeluun hieman lehtipersiljaa ja paprikajauhetta.

 

 

 

Tärkeää:

Hummuksesta tulee helposti paksua. Voit käyttää osan kikherneiden nesteestä hummuksen koostumuksen pehmentämiseen. Myös tavallinen hanavesi käy tarkoitukseen.

 

 

+ Hummus- snacksien kanssa dipattavaksi sopivat erinomaisesti myös erilaiset kasvikset