Päivän proteiiniannos herkutellen:
Dippaa korkeaproteiinisia Hummus- snackeja itse tehdyn Hummus-dipin kanssa!
Kulholliseen dippiä tarvitset vain:
• Yhden sitruunan mehut
• ~150-200g tahinia
• ~0,6 L Kikherneitä
• Kaksi valkosipulinkynttä
• Hieman ~ kaksi teelusikallista suolaa
VALMISTUS:
Sekoita aineet keskenään sauva- tai tehosekoittimella
TARJOILUEHDOTUS:
Aseteltuasi Hummuksen syvään kippoon, tee keskelle pieni kuoppa ja täytä se oliiviöljyllä. Säästä muutama kokonainen kikherne koristeluun.
Lisäksi:
käytä koristeluun hieman lehtipersiljaa ja paprikajauhetta.
Tärkeää:
Hummuksesta tulee helposti paksua. Voit käyttää osan kikherneiden nesteestä hummuksen koostumuksen pehmentämiseen. Myös tavallinen hanavesi käy tarkoitukseen.