Skip to main content
Rekrytointi

Haemme elintarviketyöntekijöitä tuotantotehtäviin, vuoromestaria sekä elintarvikealan tuotantotyöntekijöitä.

På Svenska

 

Oy Weekend Snacks Ltd on Kaskisissa toimiva snacks-tuotteiden valmistaja. Toiminta-ajatuksenamme on olla kotimainen edelläkävijä ja haastaja herkullisissa snacks-tuotteissa. Olemme sloganimme mukaisesti: Makuasialla! Tuomme kansainväliset ruokatrendit Suomen ja lähi-alueidemme snacks-markkinoille. Esimerkkinä tästä olemme juuri tuoneet markkinoille kokonaan uuden terveystietoisille herkkusuille sekä vegaaneille suunnatun reilusti maistuvan WS snacks tuoteperheen, johon kuuluvat Hummus-, Linssi- ja Quinoa-pohjaiset snacksit.

Haemme iloiseen kasvavaan joukkoomme elintarviketyöntekijöitä tuotantotehtäviin – vuoromestaria sekä elintarvikealan tuotantotyöntekijöitä.

Meillä pääset osallistumaan monipuolisesti koko tuotantoketjuun aina tuotekehityksestä tavaroiden lähettämiseen asiakkaille.

Tehtäväsi tuotantotyöntekijänä painottuvat snacksien valmistukseen ja pakkaukseen – linjaston käyttöä, materiaalien lisäystä koneisiin, raaka-aineiden esivalmistelua, laadunvarmistusta, tuotteiden pakkausta, keräilyä ja lavotusta sekä lähetyksien dokumentointia ja valvontaa. Tämän lisäksi sinun oletetaan osallistuvan joustavasti pienen yrityksen muihin tehtäviin, kuten varastotyöhön, siivoukseen ja pienimuotoisiin toimistotöihin

Etsimme yhteispelihenkistä ja positiivista henkilöä, jolla on halua sitoutua ja menestyä tehtävässä. Pidät asioiden aikaansaamisesta ja loppuunsaattamisesta. Edellytämme sinulta elintarvike-alan työn vaatimaa tarkkuutta, huolellisuutta ja siisteyttä. Olet oma-aloitteinen ja kykenet työskentelemään itsenäisesti, myös ilman valvontaa. Nautit fyysisestä työstä sekä nopeatempoisesta työympäristöstä, eivätkä erilaiset rutiininomaiset elintarviketuotannon työtehtävät ole sinulle este.

Työkokemus elintarviketyöstä ja/tai alan koulutus, katsotaan eduksi, mutta ei ole ehdoton vaatimus – haluamme löytää henkilön jolla on oikea asenne ja motivaatio työn tekemiseen. Tärkeintä työssä menestymiselle on reipas ja ripeä työote sekä aktiivinen ja työhön tarttuva asenne!

Työ edellyttää asiakaslähtöistä ajattelutapaa, hyvää kommunikointikykyä, vastuuntuntoa sekä joustavuutta. Suomen ja/tai ruotsin kielen taito on tarpeen kuten myös tietokoneen, ja sen  perusohjelmien käyttötaito.

Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä ja työntekopaikkana on Kaskinen.
Työ on toistaiseksi päivätyötä, mutta edellytämme valmiutta vuorotyöhön.

Tarjoamme pitkäaikaista, haasteellista työtä ja innokkaan eteenpäin katsovan työyhteisön nopeasti kasvavassa yrityksessä. Teemme aktiivisesti tuotekehitystä asiakkaidemme kanssa ja voit olla mukana vaikuttamassa jatkuvasti kasvavaan tuotevalikoimaamme. Tarjoamme vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä ammatillisesti elintarvikevalmistuksen alalla. Haluamme luoda innostavan ja mutkattoman työilmapiirin, jossa on positiivinen tekemisen meininki.

Lisäksi haemme osa-aikaisia, kausityöntekijöitä. Olet joustava, reipas ja nopealiikkeinen, etkä myöskään epäröi tarttua toimeen. Arvostamme elintarvike- tai prosessialan koulutusta tai elintarvikealan työkokemusta. Positiivinen asenne ja reipas työote auttaa kuitenkin pitkälle. Opastamme ja perehdytämme töihin vaikka sinulla ei olisikaan aikaisempaa kokemusta. Hygieniapassi on pakollinen.

Kiinnostuitko? Hae tehtäviimme 23.1.2018 mennessä sähköpostitse: borje.norrgard@weekendsnacks.com Liitä mukaan myös ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Samaan osoitteeseen voit lähettää mahdolliset tiedustelusi. Haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin otamme henkilökohtaisesti yhteyttä.