Skip to main content
Rekrytering

Vi söker produktionsmedarbetare – skiftesmästare och livsmedelsarbetare

Suomeksi

 

Oy Weekend Snacks Ltd tillverkar snacksprodukter i Kaskö. Vi strävar efter att vara en inhemsk föregångare och utmanare specialiserad på välsmakande snacksprodukter. Vår slogan är: För mer smak! Vi introducerar internationella mattrender till snacksmarknaden i Finland och i våra närområden. Som ett exempel på detta, har vi nyligen lanserat en helt ny produktfamilj av WS snacks, som riktar sig till hälsomedvetna finsmakare och till veganer. Till den härligt goda WS snacksfamiljen hör våra Hummus-, Lins och Quinoa-snacks.

Till vårt glada och växande gäng söker vi produktionsmedarbetareskiftesmästare och livsmedelsarbetare. Hos oss har du möjligheten att mångsidigt bidra till hela produktionskedjan – allt ifrån produktutveckling till leverans av varor till kunderna.

Att tillverka och paketera snacks hör till dina huvudsakliga uppgifter som produktionsmedarbetare – att köra linjen, tillföra material, förbereda råvaror, övervaka och kontrollera kvaliteten, plocka och färdigställa order samt att dokumentera och övervaka leveranser. Eftersom vi är ett litet företag förväntas du flexibelt hjälpa till där det behövs med en mängd olika uppgifter såsom lagerarbete, städning och praktiska kontorsuppgifter.

Vi söker en positiv person, som trivs med att arbeta i team och som har en stark vilja att utvecklas med företaget och är motiverad att lyckas i sin uppgift. Du är en driven och handlingskraftig person, som tycker om att få saker till stånd. Vi förutsätter att du är noggrann, omsorgsfull och omfattar de hygienkrav som ett arbete inom livsmedelsbranschen kräver. Du tar initiativ och kan arbeta självständigt också utan övervakning. Du trivs med fysiskt arbete i en arbetsmiljö med högt tempo, och du är beredd att tidvis ta dig an olika rutinmässiga uppgifter inom livsmedelsproduktion.

Arbetserfarenhet och / eller utbildning inom livsmedelsbranschen ses som en fördel, men är inte ett absolut krav för uppgiften – vi söker en person med rätt inställning och motivation för arbetet. Det viktigaste för att lyckas i din roll är att du är snabb i vändningarna och beredd att hugga tag där det behövs!

Arbetet förutsätter ett kundorienterat tankesätt, god kommunikationsförmåga, ansvarskänsla och flexibilitet. Kunskaper i svenska och / eller finska är ett måste liksom grundläggande datorvana och kännedom om de vanligaste programmen.

Arbetet utföres i Kaskö, och inleds så snart vi hittat lämpliga medarbetare. Tillsvidare utföres arbetet dagtid, men vi förutsätter beredskap för skiftesarbete.

Vi erbjuder ett utmanande jobb på lång sikt i en inspirerande arbetsmiljö med blickarna inriktade på framtiden i ett snabbt växande företag. Vi utvecklar aktivt nya produkter tillsammans med våra kunder och du är välkommen att bidra till vårt stadigt produktsortiment. Vi erbjuder omväxlande och mågsidiga uppgifter samt möjligheten att växa och utvecklas inom livsmedelsbranschen. Vi vill skapa en inspirerande och okonstlad arbetsmiljö, där vi har en positiv anda och får saker att hända.

Dessutom söker vi säsongarbetare på deltid. Du är flexibel, pigg och flink i fingrarna. Vi värdesätter utbildning inom livsmedels- eller processindustrin eller arbetserfarenhet från livsmedelsbranschen. Men, med en positiv attityd och ett raskt grepp kommer du också långt. Vi introducerar dig till uppgifterna även om du saknar tidigare erfarenhet. Hygienpass är ett måste.

Låter det intressant? Sök genom att senast den 23.1.2018 skicka en fritt formulerad ansökan jämte mertiförteckning till borje.norrgard@weekendsnacks.com  Till samma adress kan du också skicka eventuella förfrågningar. Vi tar personligen kontakt med dem som vi kallar till intervju.