Skip to main content

Herkullinen Feta-Avokadodippi sopii erinomaisesti yhteen jokaisen WS-Snacks -maun kanssa. Heität vain muutaman ainesosan blenderiin ja voila!

Tässä hyvä esimerkki helposta ja herkullisesta dipistä; kermaista avokadoa, suolaista fetaa, sitruunamehua, sekä raikasta persiljaa ja kevätsipulia. Sitruunamehun ansiosta dippi pysyy jääkaapissa kauniinvärisenä -muista vain suojata astia vaikkapa kelmulla. Dippi kylläkin on valmis nautittavaksi samantien, mutta jos teet dipin etukäteen vaikkapa edellisenä iltana, niin sekoita sitä ennen tarjoilua.

Aineosamäärät (noin suunnilleen, 4-8 henkilölle)

  • 2-3 kevätsipulia
  • 1 avkoado
  • puolikas tai yksi paketillinen fetaa oman maun mukaan
  • yksi suuri kourallinen persiljaa
  • kahdeksan ’kierrosta’ mustapippuria pippurimyllystä (tai maun mukaan)

MUUTAMA HAUSKA VINKKI: Etsitkö helppoja sormiruokaideoita vaikkapa extempore-illanistujaisiin?

  1. Käytä Feta-Avokadodippiä levitteenä WS-Snacksien päällä, ja lisää päälle jättikatkarapuja, sekä viimeistele ripauksella korianteria. Jos toivot hieman lisää ’potkua’, voit halutessasi ensin marinoida jättikatkaravut chili-valkosipuli-sitruunamehu-kalaliemi-korianteriseoksessa. Muistathan varata marinoimiselle aikaa vähintään kaksi tuntia jääkaapissa. Marinadiin kannattaa lisätä myös hieman makeutta joko hunajalla tai sokerilla. Ripaus suolaa ja pippuria.
  2.  Käytä Feta-Avokadodippiä levitteenä WS-Snacksien päällä, ja lisää päälle pieneksi kuutioitua punasipulia, mätiä, kaviaaria tai merilevästä tehtyä kaviaarin tapaista seosta. Päälle voi ripotella hieman mustapippuria. Koristeluun sitruuna- tai limesiivuja.

3 224 Comments