Skip to main content

Kotimainen perheyritys Weekend Snacks tuo markkinoille piparinmakuisen perunasnacksin – täysin uuden tavan herkutella jouluna.

”Halusimme tuoda rouskuvaa iloa joulun odotukseen. Siksi kehitimme joulusnacksin glögikauteen ja joulun herkkupöytiin”, kertoo tuotekehityksestä vastaava Ebba Dåhli.

Piparinmakuinen joulusnacks yhdistää tutun joulun maun ja suolaisen perunasnacksin rapean rakenteen. Lopputulos on yllättävä ja koukuttava suomalainen innovaatio – gluteiiniton ja vegaaninen, kuten suurin osa Weekend Snacksin tuotteista.

”Olemme koko historiamme ajan halunneet uudistaa snacks-kulttuuria ja tehdä naposteltavia, joissa yhdistyvät valloittava maku, laatu ja hyvä omatunto. Weekend Snackseissa on vähemmän lisäaineita ja rasvaa kuin perinteisissä napostelutuotteissa, ja niissä käytetään ainoastaan luontaisia aromeja ja väriaineita.” Dåhli sanoo.

Weekend Snacks on ollut alan edelläkävijä. Se lanseerasi ensimmäisenä Suomessa maustetut snacksit perinteisten suolattujen rinnalle ja loi monipuoliset snacks-sekoitukset, joissa samasta pussista löytyy useita makuvivahteita ja -rakenteita. Rohkean tuotekehityksen tulosta ovat 3in1-sekoitukset ja 100% linssipuffit. jotka ovat maailmallakin uniikkeja konsepteja.

”Nyt halusimme uudistaa joulun makumaailmaa”, Dåhli sanoo.

Weekend Snacks osallistuu myös Ruoka & Viini -messuille, jotka järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 23.–26.10.2025. Yrityksen osasto löytyy hallista 3, ständiltä G11.

Joulusnacksit saapuvat myymälöihin ja verkkokauppaan marraskuussa 2025.

Weekend Snacks on kotimainen perheyritys, jonka koko tuotanto tapahtuu omassa tehtaassa Kaskisissa – Suomen pienimmässä kaupungissa. Tehtaassa valmistetaan ainoastaan gluteenittomia tuotteita – vastuullisesti ja laadukkaista raaka-aineista.

Lisätietoja
Ebba Dåhli, Tuotekehitysvastaava
Oy Weekend Snacks Ltd
P. 040 504 5131
ebba.dahli@weekendsnacks.fi