Viikonlopun perunanyytit ja tillikastike
4:lle Anne Kiurun tapaan.
800 g kypsiä ja jäähtyneitä varhaisperunoita
0,5 dl hienonnettua persiljaa
0,5 dl punasipulin varta pieninä renkaina
Suolaa ja mustapippuria myllystä
400 g Ranskankerma 10 %
0,5 dl hienoiksi murskattua WS-
snacks Sour creme & onion’ia
Suolaa ja mustapippuria myllystä
0,5 dl hienonnettua tillillä
Leivinpaperia ja foliota
Tee ensin kastike ilman tilliä. Yhdistä ainekset ja sekoita.
Leikkaa pienet perunat puoliksi, isommat 4:n osaan.
Lisää perunoiden joukkoon kulhoon persilja ja sipuli. Mausta suolalla ja pippurilla, sekoita.
Leikkaa leivinpaperiarkki 4:n osaan. Ota foliosta leivinpaperipaloja isommat palat. Laita leivinpaperit foliopalojen päälle.
Jaa perunaseos niille. Lisää jokaiseen perunakeon päälle 2-3 rkl kastiketta. Sulje nyytit. Laita paistumaan grilliin n 15 – 20 minuutiksi.
Lisää loppu kastikkeeseen tilli ja sen maustua jääkaapissa kunnes perunanyytit ovat valmiit. Tarjoa perunat ja tillikastike esim. grillatun broilerin kera ja raikkaan salaatin kera. Mikä muuten piilottelee perunasnack pussin takana 😊