Skip to main content

Tidström suosittelee työntekijöiden muistamista myös muille yrityksille. Työntekijöiden muistamisen merkitys on korostunut Somessa.comin toimitusjohtajalle Johanna Tidströmille Korona-aikana. Korona-kevät vaati joustamista myös työntekijöiden perheiltä. Rankan kevään jälkeen Johanna etsi uusia tapoja yllättää työntekijöidensä perheitä, ja löysi Weekend Snacksin verkkokaupan yllätysherkkulaatikkoineen.

 

Työntekijöiden muistaminen on aina ollut tärkeää Johannan yrityksessä. ”Koemme että jos näytetään että arvostetaan heidän työntekoa, tiimissä on hyvä fiilis, ja se vaikuttaa taas työmotivaatioon ja tulokseen.”, kommentoi Tidström.

Korona-aikana Johanna on saanut keksiä uudet tavat muistamiseen, kun tapahtumien järjestäminen ja muut yhteiset kokoontumiset eivät ole olleet mahdollisia. Johannalle oli tärkeää samalla tukea nimenomaan suomalaista yritystä lahjoja valitessaan. ”Halusimme huomioida, kiittää ja piristää tiimiä, joka tekee etätöitä poikkeuksellisissa olosuhteissa. Päädyimme tällaiseen yllätyslaatikkoon, koska halusimme tukea kotimaisen yrityksen toimintaa ja tällä paketilla työntekijät saivat piristystä kotona sekä muut perheenjäsenet saivat myös hyötyä siitä.” Tidström kertoo.

Johanna tilasi XL-kokoiset yllätysboksit, mitkä osoittautuivat todellisiksi hiteiksi ja toivat iloa pitkäksi aikaa työntekijöidensä perheille: ”Työntekijät olivat tosi iloisia yllätyksestä ja ihmettelivät kuinka iso paketti oli! Tuotepaketissa oli monta eri tuotetta, niin varmasti löytyy jokaiselle maistuvia tuotteita ja uusia suosikkeja.”

Nyt saatavilla: Tilaa kustomoitu joulutervehdys ystävillesi tai kollegoillesi.

Yllätä sukulaiset tai ystäväperhe reilun kokoisella Weekend Snacks -tasting boxilla; jouluaika erikoisoloissa on loistava syy järjestää virtuaali-glögijuhlat tai vaikkapa sipsin maistajaiset. Seuraavaksi sinun täytyykin vain päättää, käytetäänkö toteutukseen FaceTimeä vai Teamsia?
Me lähetämme paketin toivomaasi osoitteeseen – ja lisäämmepä vielä joulukortinkin mukaan. Korttiin painamme viestiksi juuri sellaisen toivotuksen kun sinä toivot.
WS-joululahja sopii kaikille – kaikki tuotteemme ovat 100% gluteenittomia ja vegaanisia.
Tilaa joulun odottamattomin paketti TÄSTÄ. Mikäli haluat lähettää jouluntoivotuksia suuremman määrän – vaikkapa henkilökunnallesi, niin laita viestiä tilaukset@weekendsnacks.fi ja pyydä tarjous.