Skip to main content
Tiedote

Nyt markkinoilla: Suomessa valmistetut, reilusti maistuvat, gluteenittomat ja vegaaniset WS-snacksit

Tutkimuksen mukaan kaksi viidestä eurooppalaisesta olettavat terveellisempien snacksien olevan tylsän makuisia *). Tästä asetelmasta syntyi WS-tuoteperhe: hyvän makuiset kvinoa-, linssi- ja hummus-snacksit ruoan terveysvaikutukset tiedostaville herkkusuille.

Snacks-tuotteisiin ladataan entistä enemmän terveellisyyteen liittyviä odotuksia. Kuluttajien toivelistan kärjessä ovat ruokaisat, terveellisemmistä raaka-aineista valmistetut, energiaa antavat pikkusuolaiset. *)

”Kun viime kesänä kartoitimme kansainvälisillä snackmessuilla alan trendejä, jäimme kaipaamaan hyvänmakuisia snackstuotteita vegaanista, vähärasvaisempaa ja gluteenitonta ruokavaliota noudattaville ”, toteaa WS-snacksien tuotekehityksestä vastaava Ebba Dåhli.

”Päällimmäinen ajatuksemme oli, että miksi terveellisempää ruokavaliota noudattavat tyytyisivät tylsempään makuun. Hyvänmakuiset snacksit kuuluvat kaikille”, Dåhli kiteyttää uutuustuotteiden ydinajatuksen. ”Lisää potkua tuotekehitykseemme saimme tekemiemme makutestien loistavasta palautteesta sekä keskusliikkeiden innostuneesta vastaanotosta.”
Nyt tarjolla oleva uutuus on Suomessa valmistettu, reilusti maistuva ja rouhea WS-tuoteperhe, johon jokainen raaka-aine ja mausteseos on huolella valittu. Intensiivisen tuotekehityksen ja testaamisen tuloksena saatavilla on nyt 45 gramman pusseihin pakatut, aiempaa kevyemmät ja proteiinipitoisemmat välipalaherkut. Koska tuotteiden proteiinipitoisuus on jopa 13 %, ne sopivat herkuttelun lisäksi myös ruokaisaksi välipalaksi tai ruoka-annoksen lisukkeeksi.

WS-snacksien makujen ja raaka-aineiden yhdistelmät vievät mausteisille makumatkoille Latinalaiseen Amerikkaan, Lähi-Itään ja Aasiaan: tarjolla ovat jalapenon- ja kermanmakuinen kvinoasnacks, inkiväärinmakuinen linssisnacks ja Za’atar-maustettu**) hummus-snacks.

*) Tutkimuslähde: Kerry Discovery 2017

**) Za’atar on Lähi-idästä kotoisin olevan maustesekoitus, jossa on mm. sumakkia, oreganoa ja timjamia.

Logo ja kuvat: https://www.dropbox.com/home/WS%20Snacks%20media

Weekend Snacks

Weekend Snacks Oy on länsirannikolla Kaskisissa toimivat perheyritys, jonka tuotefilosofia on jo kahdenkymmenen vuoden ajan perustunut tuotteiden hyvään makuun. Rapeat naposteltavat valmistetaan Suomessa – hyvistä raaka-aineista, ketterästi ja asiakkaiden toiveita tarkasti kuunnellen. https://weekendsnacks.fi/

Lisätiedot

Ebba Dåhli,
Tuotekehitysvastaava

Oy Weekend Snacks Ltd
P. 040 504 5131
ebba.dahli@weekendsnacks.com

https://www.sttinfo.fi/tiedote/nyt-markkinoilla-suomessa-valmistetut-reilusti-maistuvat-gluteenittomat-ja-vegaaniset-ws-snacksit?publisherId=66436275&releaseId=66584218