Sunnuntain herkkuvinkki: perinteinen juustokakku WS crisp mixillä, mustikoilla ja karhunvatukoilla.
🌻 AINEKSET
150 g digestivekeksejä
150 g Weekend Snackseja (Crisp Mix)
50 g voita
Täyte
1/2 sitruunaa
600 g maustamatonta tuorejuustoa (esim. Philadelphia)
3 kananmunaa
1 rkl vaniljasokeria
1 dl sokeria
🌻TYÖVAIHEET
Murskaa keksit ja snäksit monitoimikoneessa tai laita ne tukevaan muovipussiin ja nuiji esimerkiksi kaulimella murusiksi.
Sulata voi, ja sekoita se keksinmuruihin. Voitele irtopohjavuoka (noin 23 cm). Kaada muruseos vuokaan ja painele se tasaiseksi vuoan pohjalle. Siirrä vuoka jääkaappiin.
Kuumenna uuni 180 asteeseen.
Tee täyte. Raasta sitruunasta ohut keltainen kuorikerros ja purista mehu (käytä mieluiten luomusitruunaa).
Vatkaa juusto, munat, sokerit, mehu ja kuoriraaste yhteen. Kaada seos keksipohjalle ja paista uunissa 50–60 minuuttia. Kakun keskusta saa jäädä hiukan hyllyväksi.
Anna kakun jäähtyä ja siirrä se kylmään vähintään neljäksi tunniksi ennen tarjoamista.
Viimeisenä lisää halutessasi marjat koristeeksi.