Skip to main content

Oy Weekend Snacks Ltd on eko-henkinen perheyritys, joka valmistaa herkullisia snacks-tuotteita Suomen pienimmässä kaupungissa – Kaskisissa. Kevyempiä ja maistuvia välipala- ja hyvän mielen tuotteita, ilman turhia lisäaineita. Tarjoamme erilaisiin ruokavalioihin sopivia tuotteita – gluteenittomia, vähälaktoosisia, laktoosittomia, vegaanisia, proteiinirikkaita, jne. Intohimomme on hyvä makuelämys ja mielenkiintoiset, edukseen erottuvat tuotteet. Haluamme olla snacks-tuotteiden haastaja ja uudistaja, ja tuomme kansainväliset ruokatrendit Pohjois-Euroopan markkinoille. Vastuullisuus ja kiertotalous ovat meillä geeneissä, ja gluteeniton tehtaamme toimii tuulivoimalla.

Oletko yhteispelihenkinen ja positiivinen henkilö, jolla on reipas ja ripeä työote sekä aktiivinen ja työhön tarttuva asenne? Oletko valmis kasvamaan yrityksen mukana ja kantamaan enemmän vastuuta? Pidätkö työskentelystä tiimissä? Sitten voit olla etsimämme.

Pidät työskentelystä koneiden kanssa ja nautit fyysisestä työstä nopeatempoisesta työympäristöstä, etkä epäröi tarttua tarvittaessa toimiin asioiden sujumisen varmistamiseksi. Edellytämme sinulta elintarvike-alan työn vaatimaa tarkkuutta, huolellisuutta ja siisteyttä. Työkokemus tai koulutus elintarvike- tai prosessiteollisuudesta katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollinen vaatimus – haemme ensisijaisesti henkilöä, jolla on oikea asenne ja motivaatio työhön. Työ edellyttää asiakaslähtöistä asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuuntuntoa ja joustavuutta. Ruotsin ja/tai suomen kielen taito on välttämätön, mielellään englanti.

Tehtäväsi tuotantotyöntekijänä painottuvat snacksien valmistukseen ja pakkaukseen – raaka-aineiden esivalmistelua, linjaston ja pakkauskoneiden käyttöä, laadunvarmistusta, tuotteiden pakkausta ja keräilyä sekä tuotantolinjojen puhdistusta. Tämän lisäksi sinun oletetaan osallistuvan joustavasti pienen yrityksen erilaisiin tehtäviin, kuten varastotyöhön, siivoukseen ja pienimuotoisiin toimistotöihin.

Vuorovastaavana olet vastuussa tuotannosta – raaka-aineiden saapumisesta siihen asti, kun ne pakataan valmiiseen sipsilaatikkoon. Johdat 2-3 hengen tiimä. Vastaat raaka-aineiden käsittelystä, koneiden toimivuudesta ja säädöistä, sekä siitä, että snacksien maku, ulkonäkö, rapeus ja pakkaus ovat laatuvaatimustemme mukaiset. Varmistat, että suunniteltu tuotanto tapahtuu laatutietoisesti, turvallisesti ja tehokkaasti annettujen ohjeiden mukaan. Dokumentoit tuotannon ja työskentelet yhdessä johdon kanssa parantaaksesi prosessia. Olet oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka pitää asioiden aikaansaamisesta. Olet hyvä kommunikoimaan ja innostamaan muita. Olet teknisesti utelias ja kiinnostunut koneista sekä niiden toiminnoista.

Tarjoamme pitkäaikaista, haasteellista työtä ja innokkaan eteenpäin katsovan työyhteisön nopeasti kasvavassa yrityksessä. Teemme aktiivisesti tuotekehitystä asiakkaidemme kanssa ja voit olla mukana vaikuttamassa jatkuvasti kasvavaan tuotevalikoimaamme. Tarjoamme vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät, sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä ammatillisesti elintarvikevalmistuksen alalla. Haluamme luoda innostavan ja mutkattoman työilmapiirin, jossa on positiivinen tekemisen meininki.

Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ on pääasiassa päivätyötä, mutta edellytämme valmiutta vuorotyöhön.

Kiinnostuitko? Hae lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi osoitteeseen: borje.norrgard@weekendsnacks.fi
Haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin otamme henkilökohtaisesti yhteyttä.