Skip to main content

Oy Weekend Snacks Ltd on eko-henkinen perheyritys, joka valmistaa herkullisia snacks-tuotteita Suomen pienimmässä kaupungissa – Kaskisissa. Kevyempiä ja maistuvia välipala- ja hyvän mielen tuotteita, ilman turhia lisäaineita. Tarjoamme erilaisiin ruokavalioihin sopivia tuotteita – gluteenittomia, vähälaktoosisia, laktoosittomia, vegaanisia, proteiinirikkaita, jne. Intohimomme on hyvä makuelämys ja mielenkiintoiset, edukseen erottuvat tuotteet. Haluamme olla snacks-tuotteiden haastaja ja uudistaja, ja tuomme kansainväliset ruokatrendit Pohjois-Euroopan markkinoille. Vastuullisuus ja kiertotalous ovat meillä geeneissä, ja gluteeniton tehtaamme toimii tuulivoimalla. Kierrätettävyys ja tehokas logistiikka ovat pakkausten design-kriteereinä.

Olemme viime vuosina investoineet uusiin tuotantolinjoihin ja tuoneet markkinoille useita tuoteperheitä. Nyt aloitamme perunalastujen tuotannon ja siksi etsimme SIPSIMESTARIA, joka on kiinnostunut osallistumaan prosessimme kehittämiseen ja optimointiin.

Sipsimestarina olet vastuussa tuotannosta – perunoiden saapumisesta siihen asti, kun ne pakataan valmiiseen sipsilaatikkoon.
Johdat 2-3 hengen tiimä. Vastaat raaka-aineiden käsittelystä, koneiden toimivuudesta ja säädöistä, sekä siitä, että perunalastujen maku, ulkonäkö, rapeus ja pakkaus ovat laatuvaatimustemme mukaiset. Varmistat, että suunniteltu tuotanto tapahtuu laatutietoisesti, turvallisesti ja tehokkaasti annettujen ohjeiden mukaan. Dokumentoit tuotannon ja työskentelet yhdessä johdon kanssa parantaaksesi prosessia.

Etsimme yhteispelihenkistä ja positiivista henkilöä, jolla on halua sitoutua ja menestyä tehtävässä. Nautit tiimityöskentelystä, olet hyvä kommunikoimaan ja innostamaan muita. Edellytämme sinulta elintarvike-alan työn vaatimaa tarkkuutta, huolellisuutta ja siisteyttä. Olet teknisesti utelias ja kiinnostunut koneista sekä niiden toiminnoista. Olet oma-aloitteinen ongelmanratkaisija, joka pitää asioiden aikaansaamisesta. Nautit fyysisestä työstä nopeatempoisessa työympäristössä, etkä epäröi tarttua tarvittaessa toimiin asioiden sujumisen varmistamiseksi.

Koulutus / työkokemus elintarvike- tai prosessiteollisuudesta, esim. koneenhoitajana nähdään etuna, mutta ei vaatimus – haemme ensisijaisesti henkilöä, jolla on oikea asenne ja motivaatio työhön.

Työ edellyttää asiakaslähtöistä asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, vastuuntuntoa ja joustavuutta. Ruotsin ja/tai suomen kielen taito on välttämätön. Tämän lisäksi työ edellyttää tietokoneen perustaitojen ja yleisimpien ohjelmien tuntemusta.

Työt alkavat sopivien henkilöiden löydyttyä. Työ on toistaiseksi päivätyötä, mutta edellytämme valmiutta vuorotyöhön.

Tarjoamme pitkäaikaista, haasteellista työtä ja innokkaan eteenpäin katsovan työyhteisön nopeasti kasvavassa yrityksessä. Teemme aktiivisesti tuotekehitystä asiakkaidemme kanssa ja voit olla mukana vaikuttamassa jatkuvasti kasvavaan tuotevalikoimaamme. Tarjoamme vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät, sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä ammatillisesti elintarvikevalmistuksen alalla. Haluamme luoda innostavan ja mutkattoman työilmapiirin, jossa on positiivinen tekemisen meininki.

Kiinnostuitko? Hae tehtäviimme 2.10.2022 mennessä sähköpostitse: borje.norrgard@weekendsnacks.fi
Liitä mukaan ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen hakemuksesi. Samaan osoitteeseen voit lähettää mahdolliset tiedustelusi. Haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin otamme henkilökohtaisesti yhteyttä.