Etsimme toimistovirtuoosia!

Haemme iloiseen kasvavaan joukkoomme toimistovirtuoosia. Työnkuva on monipuolinen ja itsenäinen. Olet tärkeä osa reipasta ja ahkeraa tiimiämme ja oma panoksesi näkyy vahvasti koko tiimimme ja yrityksemme tuloksissa. Toivomme, että olet aikaansaava ja tarkka, ja että sinulla on kykyä pitää langat käsissä samanaikaisten ja vaihtelevien tehtävien ollessa käynnissä.

Oy Weekend Snacks Ltd on Kaskisissa toimiva snacks-tuotteiden valmistaja. Toiminta-ajatuksenamme on olla kotimainen edelläkävijä ja haastaja herkullisissa snacks-tuotteissa. Olemme sloganimme mukaisesti: Makuasialla! Tuomme kansainväliset ruokatrendit Pohjois-Euroopan snacks-markkinoille. Esimerkkinä tästä terveystietoisille herkkusuille sekä vegaaneille suunnattu reilusti maistuva WS snacks tuoteperheemme, johon kuuluvat Hummus-, Linssi- ja Quinoa-pohjaiset snacksit. 

Haemme iloiseen kasvavaan joukkoomme toimistovirtuoosia. Työnkuva on monipuolinen ja itsenäinen. Olet tärkeä osa reipasta ja ahkeraa tiimiämme ja oma panoksesi näkyy vahvasti koko tiimimme ja yrityksemme tuloksissa. Toivomme, että olet aikaansaava ja tarkka, ja että sinulla on kykyä pitää langat käsissä samanaikaisten ja vaihtelevien tehtävien ollessa käynnissä. Joustavuutesi, paineensietokykysi sekä hyvien yhteistyö -ja organisointitaitojesi kautta tuot tehokkuutta ja sujuvuutta työyhteisöömme. Toimit yrityksen johdon oikeana kätenä ja huolehdit toimintamme puitteista sekä vastaat toimistomme rutiinien pyörittämisestä. Etsimme yhteispelihenkistä ja positiivista henkilöä, jolla on halua sitoutua ja menestyä tehtävässä.  Pidät asioiden aikaansaamisesta ja loppuunsaattamisesta, eikä hymysi hyydy herkästi. Olet palveluhenkinen ja inspiroidut kun voit tuottaa muille ”WOW-elämyksiä”.    

MIKSI HAKISIT MEILLE TÖIHIN?

Tarjoamme pitkäaikaista, haasteellista ja palkitsevaa työtä sekä innokkaan ja eteenpäin katsovan työyhteisön nopeasti kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Teemme aktiivisesti tuotekehitystä asiakkaidemme kanssa ja voit olla mukana vaikuttamassa jatkuvasti kasvavaan tuotevalikoimaamme. Tarjoamme vaihtelevat ja monipuoliset työtehtävät, mahdollisuuden laajentaa omaa ammattitaitoasi ja osaamistasi sekä tilaisuuden kehittyä ja edetä ammatillisesti yrityksen sisällä. Haluamme luoda innostavan ja mutkattoman työilmapiirin, jossa on positiivinen tekemisen meininki, tulosta tehdään porukalla ja kaikki ovat tarpeen tullen toistensa tukena. 

MISTÄ TYÖPÄIVÄSI KOOSTUU?
Käsittelet ostolaskuja, luot myyntilaskuja, avustat kirjanpidossa, avustat myynnin ja markkinoinnin suunnittelussa ja toteutuksessa, järjestät ja osallistut tapahtumiin, vastaat asiakaspalveluviesteihin, teet hankintoja sekä etsit ja kilpailutat palveluja, koostat erilaisia raportteja, ja paljon, paljon muuta. Jokainen päivä on taatusti erilainen. Sinulla on mahdollisuus itse vaikuttaa työnkuvaan oman kehittymishalusi ja -kykysi mukaan.

TOIVOMME SINULTA:

  • ”Can do!” –asennetta, aloitekykyä ja joustavuutta – olet valmis käärimään hihat ja tarttumaan asioihin tarpeen mukaan 
  • uskallusta tarttua rohkeasti uusiin haasteisiin ja etsiä ennakkoluulottomasti ratkaisuja, mutta tarvittaessa myös pyytää apua
  • olet hyvä organisoimaan, koordinoimaan ja priorisoimaan, työskentelet järjestelmällisesti, saat asioita aikaan ja olet tottunut aikatauluttamaan omaa työtäsi 
  • olet huolellinen, tarkka ja vastuuntuntoinen ja sinulla on korkea työmoraali
  • olet ratkaisukeskeinen ja pyrit ennakoimaan ja estämään ongelmien syntyä niin lyhyellä kuin pidemmälläkin aikavälillä
  • työkokemusta taloushallinnon tai myynnin ja markkinoinnin tukitehtävistä 
  • hyviä vuorovaikutustaitoja – olet helposti lähestyttävä ja kaikkien kanssa toimeen tuleva persoona ja sinulla on kykyä kuunnella ja ymmärtää muiden toiveita
  • hyviä tietoteknisiä taitoja sekä sähköisten työkalujen hallintaa  – digi ja some ovat sinulle arkipäiväistä kuten myös MS Office ja Excel
  • sujuvaa kykyä hoitaa päivittäisiä asioita suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi

Kiinnostuitko? Työ täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastatteluja tehdään jo hakuajalla. Älä siis epäröi, vaan hae paikkaa lähettämällä vapaamuotoinen hakemuksesi sekä ansioluettelosi 20.2.2019 mennessä sähköpostitse: borje.norrgard@weekendsnacks.com Samaan osoitteeseen voit lähettää mahdolliset tiedustelusi. Haastatteluun kutsuttaviin hakijoihin otamme henkilökohtaisesti yhteyttä.

Leave a Reply